Saturday, May 29, 2010

selamat pagi malaysia

Good morning and salam satu malaysia. today aku bangun pagi-pagi sebenarnya bukan nak menulis sangat pun. tapi tangan ini dah lama tak menaip. So. sangar sibuk-sibuk nak menaip walaupun aku tak ada benda nak cita pun. ahahaha. saja je nak wish morning dekat semua orang sempena hari ini dan tarikh ini. hari ini sabtu.0838 pagi 29 may 2010. !! Wah macam aku seronok lebih je hari ini.hahaha.

Aktiviti hari ini aku tak decide pun apa lagi sebab aku tak tahu nak pegi mane pun. suppose nya aku balik ke kampung halaman tetapi tak jadi atas alasan yang tertentu. So. esok suppose nya jadilah..

Haa..lupa nak story..semalam kete abang rosak. so mengagau lah aku and kakak aku. Mujur abang ipar aku ada dekat rumah. Kete tu tak leh guna gear reverse. kete auto. Abang lak tak ada kat sini g outstation gak..addduuhh.. banyak rupanya aku nak story..hahaha

Ini pagi sian kakak aku tak dapat g kuliah. dah la kelas fav dia..kete tak da. frust je masing-masing. ini nak balik kampung pun tak tahu lagi macam mane..

okeehh..saja je aku nak membebel dekat sini.

japp..japp je. aku ase nak g youth laa kt pwtc. anybody?? jumpa kat sana k..

5 comments:

  1. haha..
    Selamatpagi Msia..
    Singgah jap..
    sambil2 bace2...

    ReplyDelete
  2. sELAMAT hari jd ler...

    ReplyDelete
  3. rahsia...
    like secret recipi...
    ahhaha(btl ke aku eja)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...