Thursday, May 6, 2010

IRON MAN 2


Waaahh..
Best citer ni...
Sebab aku da tgk dari Iron Man 1 lagi.
Actually aku xtengok pon lagi..untuk
Iron Man 2 ni..kesiaan kan..huhu.
Terlambat la sket.hehe.
bukan xnk..asyik xsempat jer.
dari 1st day wayang kua aku nk g tgk..
tp malam 2..ada besday muhammad ZiyadRazin.
so, masing2 penat. xjadi lah kami pergi tgk.
huhuh..
Esok nye pulak..family aku nk g tgk.
tapi wayang kat tempat aku ni fullybook..
gileelahh weyhh..
bile aku dapat tgk ni??
finally ari ahad baru ada tiket but pukul 7 malam
baru ada tikey BUT aku lak xder..
adooyai ada kenduri hari tu..
so mmg xsempat lah kan..dari sehari ke sehari aku
nk g tgk..aduuhhh..
hmmm..xpe2..saabbbarr ye sharkira...ada masa sempat
la ko tgk..kalo x..layan dvd la nampknyee~ TAPI aku nk gak tgk kat wayang!
Korang da tgk? nak join aku x? hehehe..

7 comments:

  1. kiu3..tgk same2 dr umah eh..??same2 pn ngadap laptop jek manjang..hehe..

    ReplyDelete
  2. huhuu
    one day mesti kita kua sama2 nyer..
    huhuh oke?

    ReplyDelete
  3. ngeh..da tgk dh td..aku tydo kowt dlm wayang..ta besh pn..huwaa..~

    ReplyDelete
  4. allaaa.yeker?
    terbantut mood aku..tp cm nk g gak ley x?
    huhu

    ReplyDelete
  5. uhuhu..op koz ler buleh..selera laen2 kott..~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...