Sunday, June 27, 2010

Out Of Coverage

deng! deng! deng!
Opss, dengan ini,
saya! wanna say so sorry to all yang datang melawat
ke blog saya yang tidak seberape ini,
disebabkan OOC ini.
so tak dapat la nk update blog ni...
dan juga mengucapkan ribuaan terima kasih kerana sudi
jenguk-jenguk ( betul ker eje?)
haha .salah tolong betlkan.
ini disebabkan, saya berada diluar kawasan yang sepattnya..
(apa daaa ko ckap?? paham2 je lah ei) hehe
ngeee ;D
p/s - alang2 jenguk, tinggal la komen ;)
sekian! OOC
lots of luv,
shark,sharkira,adek,leng,qyra,

Tuesday, June 22, 2010

HAHAHAH :D

tak de pape pun.
just rasa gambar dua beradik



ni comel bangat!

Monday, June 21, 2010

1st dapat benda ni!

alkisah
bangun pagi-pagi.
eh tak berape pagi lah kan
bukak blog.dapat komen dari en.MIZI
waah sangat terharu kerana diberi award ini.


terima kasih banyak EN.MIZI!
sangat terharu. ;))

Thursday, June 17, 2010

Wah Hebat AH ni Weyh!!

HYE, ASSALAMUALIKUM SEMUAAA..;))

Korang semua kenal tak dengan AH ni?
mesti sesetengah da kenal nye.
bagi yang tak kenal mesti tertanya-tanya
siapakah AH ini?
Jeng-jeng!! ahah inilah rupa mamat tu


AH actually singkatan bagi empunyer nama AZIZ HAZMI
mamat ini sebenarnye tengah naik mendadak-dadak ini,
orang cakap tengah MAHAL.hahaa disebabkan seorang
gadis yang bernama HZ..
Cakap pasal HZ, mesti ramai kenal punye lahhh..
HZ a.k.a HANIS ZALIKHA




Mamat ini memang sanggup buat ape je nk dapat
attention dari HZ and dia telah berjaya!!
PECAYA TAK?? BAIK PECAYA.
sebab ini lah bukti nya. klik sini --> HZ

Ini adalah salah satu usaha ya
ng mamat ini buat
untuk menarik p
erhatian si gadis HZ ini.
ayyuuhh! mari lihat---> Ini Vidiyo Say
a

okeh, stop here! semoga berjaya ye
EN.THTTA a.k.a AH
untuk ber 'date' dengan HZ ;)

hopefully, HZ pertimbangkan!~
yeahh!


p/s - GOOD LUCK AH!


LAGENDA.BUDAK.SETAN


AKHIRNYA TERCAPAI JUGAK IMPIAN AKU
NAK TENGOK CITE NI..

HARI INI AKU LAYAN CITE INI DENGAN
SORANG MEMBER INI..
NAMA DIRAHSIAKAN
N********A
TETTTT..TEEETT..
HAHAHA
SEBAB APE DIRAHSIAKAN??
HAHAH
BIASALAH FAMOUS SANGAT..
(;P BEBE)
ASAL TULISAN AKU BESAR SANGAT??
SEBAB AKU HAPPY..
HAHAHA
(ADA GAK GITU...HAHA)

CITE INI LAYAN SEBENARNYA..TAPI BILA ADA MULUT BISING DALAM WAYANG
MEMANG LAHHH...NYE MENYAKITKAN HATI KANNN..
TAKPE-TAKPE..AKU TAU LA KORANG DA TENGOK PULUH KALI KANN
SENYAP LA SKETT..!
PENATT AKU SSHHHHHSSHH..
TAK PAHAM BAHASA JUGAK..
DATANG DARI MANEE PUN AKU TAK TAHU LAA.

TAPI CITE NI SEDIH
TUPP..TUPP AKHIR SKALI ADA PART 2 LAK
KENE TUNGGU LAH NI..

NWAY, IM ENJOY TODAY!
THANKS TO DEAR FRIENDS.
HOW BOUT U??
HEHEH...

P/S - SAPE YANG BELUM TENGOK LAGI..PEE LAGI..LAYAN~


Tuesday, June 15, 2010

makan hati


kenkadang makan dalam jugak aku dengan
broadband ini kan..
kalo nak bukak dashboard tu......
mau tunggu bere "jaammm"
boleh anggiinn laahh satu badan..
ape lagi facebokk!
sejak-sejak ini aku da xleh nak main game dah
sian game-game aku. xterjaga.
tah pehal tah..
nak bukak web GB pun..
cam harraammm
peerrhhh..
line punyee pasal lah ini!

ke laptop aku ni prob??
mungkin kah?

TIDAAKKKKKK!
SAKIT HATI!KECIK HATI!MAKAN HATI!


hahahaa(sengal ko ni malam ni)

mujur g google muka ni dapat, hahaha


(p/s -tetibe teringat, teman baik aku minat tazmanian ni)
adduhh-adduuhh.

Sunday, June 13, 2010

al-fatihah

pagi ini aku dikejutkan dengan berita sedih
bila aku tersedar, 1st aku tengok nset aku
then aku terbaca msg yang meyayat hati aku
" abah dah pergi meninggalkan aku selamanya"
terus aku call untuk mendapatkan kepastian
dari teman baik ini.
ternyata pasti.
terus aku sedekahkan al-fatihah,
semoga roh nya dicucuri rahmat.amin.
marilah sama-sama kita sedekahkan al-fatihah.




teman ini diberi nama samaran kecik.
yang kenal, akan tahu lah siapa teman ini
hati ini sangat pilu bila mengenangkan segala-galanya
family ini sudah berada dekat dengan hati.
kemana sahaja family ini akan membawa aku seperti
satu keluarga..

aduhh..tak terkata.
tapi banyak lagi nak dikata.
xpe nanti aku berkata-kata
yang pasti aku perlu berada disana
menemaninya.

Thursday, June 10, 2010

Warkah Buat Insan Bergelar Sahabat

Tatkala aku perlukan kepercayaan,
kejujuran dari semua..ini yang aku dapat?
tak terkata aku, terdiam, terpena,
merenung kembali saat manis kita semua bersama
but semua nya boleh hilang dalam sekelip mata kenape?
sebelum ini ko tak pernah tipu aku, aku betul-betul terkilan
walaupun its not a big deal..but for this time aku betul-betul terasa.
You should know my condition, my way, before ini ko jujur dengan aku.
Adduuhh..ini lah masalah aku. tak reti bukak mulut tanya..
adakah semuanya telah dirancang or memang tidak dirancang? atleast
you should talk to me but if someone don't want me to go..
you should tell me too.because i know my
self..just be honest with me.
I think you know that..
aku tak harap aku ada..memandai untuk aku tahu..dari baru tahu..

kau tahu, aku rindu semua..semua saat manis tu..
maybe kau tak dapat rasa..sebab ko sentiasa rasa..
aku jarang-jarang dapat saat indah bersama korang..
aku minta maaf kalau aku tak dapat luang kan masa
aku untuk korang..tapi aku anggap korang paham
situation aku..buat masa
sekarang..sebab aku dah
cuba sedaya upaya aku untuk bagi korang paham.

Maaf aku pinta jika aku benar-benar terasa kali ini
kalau aku tak terasa kali ini, bermakna aku
tak pernah rasa sayang dekat korang..
sayang punya pasal lah ini buat aku terasa..
aduhh..
aku undur diri seketika..
aku harap korang bahagia..
terima kasih untuk segalanya.


lots of luv ;





shopping online

peerrh..aku da macam tertarik-tarik lak
dengan shooping online ni
tapi aku langsung tak pernah try
tah ape pasal aku pun tak tahu
best ke?
ok ke?
nanti barang sampai sama ke seperti yang digambarkan?

ntoohhh..bermain-main di fikiran..korang penah try?
gila banyak aku jumpa link shopping nih..
tengok punya tengok
pun da naik ngantokk..
waaaarhgg (nguap)
beli tak gak.

nganttoookk laahh
cam ne nk pilih dengan betul..kan? kan?

nanti beli buat tak puas ti je buat pe?
lagipun tak penah try kan..
daaaaadaaa
nite-nite
selamat lelap
selamat tido(zzzzzzzzzzz)

choopp!!!

okeh ke ni huh? kaler ape menarik?







tetibe cam tak lawa lak kasut ni.
komen laa..korang..

giveaways seliper jepun pink

ngeee ;D
tengah sebok-sebok jalan

tetibe jumpa satu blog nk bagi giveaways daa.
ape lagi..alang-alang.
condition pun senang je..

lagi pun ni lah 1st aku nak try. al-maklumlah blogger baru.
jakunn lebiihhh..
hahaha
ini lah tuan empunyer blog
wink-wink;

SELIPAR JEPUN PINK


hadiah nye nih lah plushies 2 biji yang sangat comel ini
huhu..
jom lah join sekali..
kot-kot untung nasib badan.
kita menang sama-sama ke?
haha..
manelah tahu kan?
tarikh tutup : 30 jun 2010
(sempat lagi weyhh)
undian start: 1julai
korang buat je entry pasal giveaways ni.
and sebarkan jer.

aku rasa sangat mudah!
korang?
KLIK je sini >> PLUSHIER OUH COMELL ;)

Wednesday, June 9, 2010

sahabat blog@kelab blogger

Tarraa..
(introduction)
haha..;P
baik bagi salam kan?
assalamuaikum semua.
1stly..thanks to BEN ASHAARI
kerana memberi peluang kepada
blogger-blogger baru seperti aku.
dan ini lah logo kelab blogger ini.

SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER

ngeee ;D..aku da pandai buat link kat pic lah!

hhaaah..baru belaja..biasalah.


p/s -pada sape yang berminat, jom join!

klik je kat logo or pic tu okey?


thanks again! ;D



Tuesday, June 8, 2010

TIPU!!


TIPU!!!!

nahhh...amek!
aku kene tipu douuhh
dengan orang yang aku sayang dan percaya seikhlas hati..

PADAN MUKA KO DOUUHH SHARKIRA!!

HAHAHA!

Saturday, June 5, 2010

Lirik Adira - Ku Ada Kamu

lagu ini sangat mempunyai maksud yang mendalam.
hayatinya. ( duk dendiam,dengar lagu, baca lirik..jangan ternangis sudahh)


Lirik Adira - Ku Ada Kamu

Di kala ku kehilangan
Di dalam kegelapan
Kau suluhkan sinar petunjuk
Di kala ku kesedihan
Kau ukirkan senyuman

Dengan penuh sabar memujuk
Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
Andainya hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andainya hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Di kala aku tak pasti
Kau tampil dengan berani
Membimbing agar lebih yakin
Dan bila hidup penuh soalan
Kau berikan jawapan
Melengkap semua kekurangan

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
Andainya hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andainya hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu


Tidak mungkin diri ini mampu hidup tanpa doronganmu

Andainya hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andainya hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu


sekiann

;) :> (^^)(@@)

Wednesday, June 2, 2010

YOUTH'10 - 29 MAY



Bila idea mencur
ah..mula lah 1 masa beberapa entry muncul (^^).Ini story hari itu. sempena Hari Youthfestival'10 yang berlangsung di PWTC ( Putra World Trade Center). Macam-macam aktiviti dijalankan. Aku dengan sibuknya cuba menyibukkan diri dalam aktivti ini..al-maklumlah..da dapat tiket free kan? rugi kalo aku tak pegi..bertambah pulak dengan masa yang mengizinkan..if tak da masa..memang tak dapatlah aku nak pergi kan..

Perrrhh seronok gak bebe~ Sebab ini lah kali pertama kan aku g Youth ini..selalu aku dengar cite je..tahun ini aku dapat pergi...rugi tak g beb..hahah..saje je panas line kan..korang nak jalan-jalan saje pun boleh, nak beli belah pun boleh, tengok band pun lagi lah boleh..macam-macam lah boleh..(ada had ehh, jgn pikir lainn) hahaha..then ape lagi..meh usha gambar.



.............................................................................


...........................................................................


p/s - actually post ni da lama..aku da xlarat nk tgu dia upload.
aku da pening da time ni.soory ye..banyak lagi pic dia
sebenarnya..nanti aku upload lagi yeah!

Birthday Boy Razin - 1year


selamat hari hari lahir
yang ke 1 tahun razin!
actually birthday dia 30 April yang lepas.
tadi aku jenguk-jenguk album
tetibe terasa nk upload
sebab aku rasa sayangku ini sangat
COMEL!

................................................................................

tengoklah..tangan dia. habiss da kek time nii
...............................................................................

time to explore!

sekian

lots of love


pagi yang cerah

assalamualaikum w.b.t dan selamat pagi
kepada semua hadirin yang turut hadir didalam blog ini.
(ayat ala-ala formal gitu)
haha..ni status pagi aku di facebook.
First of all, saya ingin mengucapkan ribuaan terima kasih
yang tidak terhingga kepada semua
segenap manusia yang sudi menyinggah
di laman blog yang tidak seberapa ini...fulllstop.

hahaha..actully aku betul-betul tak ada idea nak tulis apa. thats y lah aku tak update blog ni..dari aku merepek2..baik aku senyap je.. bak orang cakap " silent is better "..

tapi..ini lah dia..bila aku da mula menaip..baru timbul macam-macam idea..aku nk upload pic lah time aku pegi youth'10 hari tu dekat PWTC..haa ada idea rupanya..biasalah mood pagi. blur2 sket..lagi-lagi bila kepala macam nk pecah kan..

tapi banyak urusan nak diuruskan hari ini..so..mari membanting tulang membuat kerja! yeeaahh!!
semoga anda sekalian lebih bersemangat hari ini!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...