Saturday, March 12, 2011

Perjalanan Saya Nombor Empat!



al-kisah perjalanan aku seharian setelah ke kelas pagi khamis,kemudian aku pulang ke kuala lumpur menumpang teman-teman sekelas, tup-tup tiba di destinasi yang dikehendaki, TAMAN MELATI.

kemudian menunggu kehadiran sahabat lelaki yang lambat sedikit untuk menjemput aku. tapi tak kisah lah. janji dah sampai kan. tunggu lagi sorang sahabat perempuan yang tak ret
i-reti bangun dari tido, nak ajak pergi makan pun lambat! tapi sebab sahabat kan. tak kesah laa deerr.. aku tetap tunggu jugak.

sementara menunggu menanti pelbagai ragam aksi di television aku tontoni. walapun seketika..ceritera itu cukup membuatkan aku tertunggu aksi seterusnya.

setelah itu, bosan jugak menunggu. aku dan sahabatku pergi ke berjumpa sahabat yang nak naik pelamin ahad ni. nikah dah nikah dah, tinggal sanding je lagi. heeee ;D bila aku lak nak sanding ni? hahah

kemudian sesi makan-makan bermula di wangsawalk. tup tup cari jonnys, sekali hanya ada LITTLE WORK sahaja yang tertarik disana. aku tak pernah makan sana, so disuggestkan oleh mereka-mereka berdua. aku pun mengikut menu mereka, bubur tersedap di makan mereka. mari aku cuba!


okey lah, no bad. layan gak. heee. then.. baru lah g tengok tiket, tup tup lagi, saya nombor empat jadi pilihan aku n mereka. layan douhh citer nie. tapi sebab cerita tergantung kan..ada sedikit tak puas hati laaa.

then kua movie. apa lagi. aktiviti sahabat-sahabat, teka-teka. ahaha. makan lagi lahh. itu lah keje nye, kali ni makan SUBWAY lak. amek ko, nak makan sangat kan. muntat-muntat semua. waaaa! pas tu gedik-gedik lak nak dessert. hahaha

ternampak lak kedai TUTTI FRUTTI, haaaa aku ingat main-main je. memang betul dorang nak makan. hadoii! memang menterdarah hari tu! ahhaha. layan kan aje. janji kitorang happy!

tup tup lagi, nyampah lak aku. haha.biaa laa.malam g uptown. da pusing-pusing, dapat gelang kaki satu. dorang g port lak lagi kat PAK LI ahha. ingat tak mau makan da. sekali, haaa nahh ko, amek mee laksa. tah ape tah nama die. . tak macam laksa langsung.

da penat, pulang lah ke home sweet home sahabat perempuan aku. tido end story..


aku tau cite aku dah macam cite karangan darjah satu, tapi aku nak update jugak . tah pasal tah. gile taip gamaknye. end.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...