Monday, May 10, 2010

Bangun Or Tido?

Assalamualikum..
huhu..aku actually baru jer bangun dari pengsan semalamam disebabkan
ketidak cukupan aku tido selama 2 hari berturut-turut.
Aku pun xtaw aku wat pe sampai xcukup tido ni..
but now aku terjaga sebab aku nk check result aku.
aku really berdebar-debar sebab, patutnye aku dapat..TAPI dengan tiba-tibanya
sistem mengalami masalah, so..serta merta aku menjadi cuak dan menunggu saat
ini. Disebabkan itu aku terus terjaga dari tido!
Dan terus aku mendapat idea untuk menulis di dalam blog pagi-pagi buta hari isnin ni. hehe..
Sebenarnye xde ape-ape pun..aku just keliru nk sambung tido or sambung bangun untuk
terus memulakan hari isnin aku. Aku still ngantuk lagi..tp aku ada banyak benda nak settelkan
hari ni. huuiiihhh...susah mau buat pilihaan..dengan secara tiba-tibaa.. nape ni weyhh?
ape terjadi kat aku ni??
hahahahahah....
Opss lupa lak, sambil aku pening-pening pikir ni aku tgh mengharvest tanaman aku ni...terlupa lak..huhuh
Yeaaahhhh!!
aku da dapat buat keputusan.ahahah
aku nk terus bangun untuk memulakan hari isnin aku!!
banyak kerja aku nk buat..so moga hati aku tabah, hahah.
jangan tetiba jeling-jeling kat tilam n bantal aku ni terus lelap sudaahh~
hahahah..
oraite..stop sampai sini sahaja..SELAMAT PAGI SEMUA~! ;))



2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...