Sunday, November 21, 2010

YAHHHHOOOO !!!`


hik hik hik
hu hu hu
ha ha ha

tah pehal tah aku gembira semacam je sejak cuti semester ni
hahah
kalo lah, minggu ni tak berubah, cam gitu jer? alangkah happy je aku sepanjang minggu ni.

segala aktiviti gile aku dah aku jalan kan
best giler rasanye

esok, esok, esok
pun satu lagi aktiviti gembira aku nk buat.
aku nak g vacation setelah sekian lama.
waaaa;)
insyallah, hope everthing will be fine
wish me safe ok?

choopp! hehe..
tadi ada berita gembira jugak!
abang aku dapat baby boy!


muaaaahh!
nama ; abang aku macam belum konfirm lagi. nanti aku update k?

korang take care!
makcik&pakcik aku kat jakarta pun takecare gak!
(tetibe teringat korang.;D)
kawan-kawan aku yang g peneng pun takecare k!

muaaaaah!
~aku sayang korang~

Tuesday, November 16, 2010

yeaaahhaa! aku dah semester break!

puas hati aku dapat cuti!
setelah sekian lama aku menyepi dalam dunia blogger ini.
tapi
semuaa puasss laah!
tak lah asyik-asyik ngadap buku je kan..
hik-hik-hik-hik

hahahahaha

aku dapat g beronok-ronok dengan teman-teman
senang citer, full of activites
tapi
haahhahaah

banyak giler tapi aku kan??
mestilah! semua benda nk buat kene banyak pikir dulu.


yang pasti aku dapat update blog aku ini haa..
walaupun sikit jeer.. heheh


nway, haaapppy birthday to my bestfriend,
nur syamimi jamaluddin!!
always luv n miss u bebeh!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...