Friday, February 4, 2011

Bila Baby Tak Mau Tido!


tengok lah ni, bogel! baru lepas berak~
tak mo tido-tido, insomnia ke pe?
muaaahh!

Thursday, February 3, 2011

Movie, Movie, & Movie



Assalamualikum! W.B.T
heeeee ;DD
da lama tak buat entry panjang-panjang.
al-maklumlah aku ni asyik lost connection je.
huhu. . . so, aku kurang idea, asyik ke sana-sini je jenguk bloggers yang ada.
kot-kot ley dapat ideakan.

TUP TUP TUP
heehhee

aku terpikir aku ada agak la.agak, agak banyak laa
collection MOVIE ini. . yang update pun ada tau. (promote lak tu)
biaselah. student kan. ley share-share cite.
sume dah ada tinggal copy n paste masuk dalam external hardisk.
senang cite.

tapi aku cam nak share dengan korang. tapi tak tahu camne.

heeee, almaklum lagi. aku still BEGINNER dalam dunia blog ni . .huhu
nak makin kad pun still beginner (tetibe). hahah

hurm, ada sape-sape pandai tak nak ajar?
ley laa..please.
ley laa. ;D



p/s - comel kan gambar ni? heee ;D

lots of love,

Which One Is Better






OR



Can u help me??
i really need 2 of them
tengah pening-pening lagi
dua-dua ada dalam list
"IMPIAN TERTUNDA"
tak tahu mana nk pilih.
wwaaaaa!



Tuesday, February 1, 2011

SBlogger

tahu tak? tak tahu? mesti tau punye. kan? kan?kan? punye laaaa lajunye line malam ni. tak sempat aku buat pape dah berderet-deret komen nye kat FACEBOOK! ape lagi..jom join jomm..!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...