Wednesday, January 16, 2013

Tak Terlayan

Assalamualikum wbt--
Seperti biasa ayat yang aku pakai pada pembuka bicara.

Fokus pada tittle aku tadi, bukan ape aku nie kalo dah layan blog berjangkit-jangkit.
Dari satu blog ke satu blog, antaranye ;

- blog rakan baik confirm
- blog abg ben
- blog resepi (tgk je lebih, masaknye belum)
- blog jualan online (paling seronok)
- blog yang direkemenkan
- blog ape sajelah

ahaaa, sampai tak terlayan la kang. ada aku membeli online kejap lagi.
pantang ada duit la dalam M2U (Maybank2u) *bagi yang tak paham shortcut*

-- last week dah tershopping beg online! cis.
hahahah.

okeylah
karang aku tak terlayan kang kalo tangan and otak nie laju bagi idea suh taip.

selamat malam.

yeahhh berjaya update.

Monday, January 14, 2013

Janji Tak Ditepati

-- kata nak update blog, tapi tak update2 jugak
-- alasan sama yang digunakan
-- tetttttt
-- tak syok online pakai benda nie
-- aku suka pakai keyboard betul
-- ish, banyak betul alasan ko

** yang pasti aku sangat busy**
-- entry ni pun dah save banyak kali dalam draft

#maafsekalilagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...