Wednesday, May 19, 2010

UPDATE

Salam everyone yang sudi membaca aku nye ruangan blog yang tidak seberapa ini. Aku harap segala nya berjalan dengan lancar seperti yang korang rancangkan.

Wah! panjang nye pembuka bicara aku hari ini..biaselah, belum da idea nk tulis sebenarnye. Tapi tangan ni laju je menaip. haha.

Actually macam-macam aku nk cerita kan..tapi masa aku tak mengizinkan aku untuk terus menulis..aku telah menjadi blur dalam masa berbulan kebelakangan ni. Aku tak tahu kenape? dalam tak sedar aku bengong. Aku tak tahu pilihan aku ini betul ke tak...addduuhh.. i need supporter!!

Aerrgghhh...aku sendiri pun binggung..terasa bangangg...aku perlukan masa..sebanyak yang mungkin..tapi aku perlukan seseorang yang paham pasal aku..untuk support aku..

Ini lah curahan rasa aku yang tak berapa nak tercurah..sebab aku tak tahu bagaimana nk curahkan..( aappaadaaa ko ni!! cakap belit2) hahaha

Hanya senyuman menutup bicara. :))))))

5 comments:

  1. hahaha..tolong paham kan..!!
    aku bengang ngan aku pnye hit counter 2..

    ReplyDelete
  2. @MayangThePatungKertas -- yeeeahhh!! My lalink was here!! ;))

    nowasheeda - ko amek aku nye.. ko wat balik yang baru ok?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...