Wednesday, June 2, 2010

pagi yang cerah

assalamualaikum w.b.t dan selamat pagi
kepada semua hadirin yang turut hadir didalam blog ini.
(ayat ala-ala formal gitu)
haha..ni status pagi aku di facebook.
First of all, saya ingin mengucapkan ribuaan terima kasih
yang tidak terhingga kepada semua
segenap manusia yang sudi menyinggah
di laman blog yang tidak seberapa ini...fulllstop.

hahaha..actully aku betul-betul tak ada idea nak tulis apa. thats y lah aku tak update blog ni..dari aku merepek2..baik aku senyap je.. bak orang cakap " silent is better "..

tapi..ini lah dia..bila aku da mula menaip..baru timbul macam-macam idea..aku nk upload pic lah time aku pegi youth'10 hari tu dekat PWTC..haa ada idea rupanya..biasalah mood pagi. blur2 sket..lagi-lagi bila kepala macam nk pecah kan..

tapi banyak urusan nak diuruskan hari ini..so..mari membanting tulang membuat kerja! yeeaahh!!
semoga anda sekalian lebih bersemangat hari ini!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...