Wednesday, April 28, 2010

mencari KERJA PART TIME

haaallooooo..
huhu..;)
cm ni lah, bila da xkeje..mula lah aku sebok2 nk cari keje
PART TIME yang ada..hehe
biasalah..kering gak duk melanggok je tiap ari..
so aku selalu lah menggodek laman2 web yang
ada part time job ni..
antaranya..
huhu..
tolong lah aku...
waaa...
if ada any website lagi yang update pasal keje partime,
bagitahu lah sama aku.oke?
pape laa.janji part time..if ada event pape pon oraite gak.
aku pun teringin keje cm event2 ni..
ri je aku da melepas satu job event kat PWTC..da full katenye.,
tp aku da call banyak kali kot..
tapi ape kan daya.
Xder rezeki aku kot kali ni..ehhehe
xpe2..
mencuba ada lah lebih baik..;))

Tuesday, April 27, 2010

mood ; HOLIDAY ;))


Assalamualaikum semua,
Hey guys..
actually saje je nk share aku g
mengRELAXkan diri bersama-sama MyLuvlyMum..
hehe..

Waktu tu hanya aku dengan mak je..wah, indahnye aku rasa..
baru-baru ni je..last week.
sebab kak intan nak mak rest puas2..
anyah pun xder time ni..g kelantan, azie konvo bersama-sama maklang sekeluarga..
so tinggal lah kami berduaan..huhu..
aku pun xmo kelua g mane2 hari turh..so,
walaupun dekat je..tp its fun ;))
bila aku relax ngan mak je..hehe
tempat ni actualy xjauh pun dari rumah aku.
tapi tempat ni..sungguh tenang dan menarik untuk bercuti.
;) ni lah tempat nye, NILAI SPRINGS...hehe..
xjauh dari dengkil, bagan lalang, nilai, and putrajaya semestinye. haha..
















Ini lah kamar kami berdua.. bia pun sangat simple...but.
selesa untuk menidurkan diri..huhu..


Pemandangan dari bilik kami yang menghadap
kelab golf and swimming pool..

Actually aku da pergi da tempat ni before ni.. but g lagi.. tak tahu la pe yang tertarik sangat.. maybe this place cool sgt.. pagi ahad turh.. aku g breakfast ngan mak.. walaupun mak xlarat sangat nk jalan.. tapi aku bwak gak...sebb makann ni sedap2.. boley tahan laa. mak gelak aku amek banyak kali..hahahah ( da mmg adat kot) makanan lak ley tahan.. layaannn~ if korang nk berelax2..ley layan tempat ni..

masih mencuba ;)


hye..;)
dalam aku sebok2 mengupdate and mengodek2 blog aku nieh
macam2 blog aku jumpe untuk memudahkan aku membaiki blog aku nieh
Tapi..
yang penting skali, thanks banyak2, sangat2 kat
dua makhluk tuhan ni yang banyak ajar ajar aku
wat blog ni, kasi bikin mata best sket nk pandang
ngan baca..




ni nama nye anys reena. cam yuna kan? weyh aku puji ko ni!
market sket ;P




Ini nama nye Mayang Rosli. i call her yayang! ;)

Wallaaaweyyh. giler update aku ri ni. banyak gile entri
aku keluar kan..
hahaha
bukan ape. nanti bila da hilang idea mulah la aku
bia je semua2 ini dalam draft.
selagi ada mood berserta idea.
aku keluar kan
thankss mereka! ;))

with luv,



Saturday, April 24, 2010

meng" EDIT" ini blog

hye ;)
salam. n selamat malam..
actually aku tgh mengcuba and membiasakan diri dgn blog nieh.
haha..
xpehal tah, ttbe mood aku nk try bikin blog ni. huhu ;)
nak godek sampai feedup..;p


then nnti-nnti baru aku wat curahan rasa..ahaha.
if u all any idea or any comments.
leh la tolong2 aku nieh..
biase lah..
budak baru belaja..
nyway..
2 be continue ..;)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...