Wednesday, April 28, 2010

mencari KERJA PART TIME

haaallooooo..
huhu..;)
cm ni lah, bila da xkeje..mula lah aku sebok2 nk cari keje
PART TIME yang ada..hehe
biasalah..kering gak duk melanggok je tiap ari..
so aku selalu lah menggodek laman2 web yang
ada part time job ni..
antaranya..
huhu..
tolong lah aku...
waaa...
if ada any website lagi yang update pasal keje partime,
bagitahu lah sama aku.oke?
pape laa.janji part time..if ada event pape pon oraite gak.
aku pun teringin keje cm event2 ni..
ri je aku da melepas satu job event kat PWTC..da full katenye.,
tp aku da call banyak kali kot..
tapi ape kan daya.
Xder rezeki aku kot kali ni..ehhehe
xpe2..
mencuba ada lah lebih baik..;))

1 comment:

  1. xpe2..ader hikmah 2..nk suh kite duk umah lebeh lame..kiu3..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...