Wednesday, June 2, 2010

YOUTH'10 - 29 MAY



Bila idea mencur
ah..mula lah 1 masa beberapa entry muncul (^^).Ini story hari itu. sempena Hari Youthfestival'10 yang berlangsung di PWTC ( Putra World Trade Center). Macam-macam aktiviti dijalankan. Aku dengan sibuknya cuba menyibukkan diri dalam aktivti ini..al-maklumlah..da dapat tiket free kan? rugi kalo aku tak pegi..bertambah pulak dengan masa yang mengizinkan..if tak da masa..memang tak dapatlah aku nak pergi kan..

Perrrhh seronok gak bebe~ Sebab ini lah kali pertama kan aku g Youth ini..selalu aku dengar cite je..tahun ini aku dapat pergi...rugi tak g beb..hahah..saje je panas line kan..korang nak jalan-jalan saje pun boleh, nak beli belah pun boleh, tengok band pun lagi lah boleh..macam-macam lah boleh..(ada had ehh, jgn pikir lainn) hahaha..then ape lagi..meh usha gambar.



.............................................................................


...........................................................................


p/s - actually post ni da lama..aku da xlarat nk tgu dia upload.
aku da pening da time ni.soory ye..banyak lagi pic dia
sebenarnya..nanti aku upload lagi yeah!

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...