Sunday, June 13, 2010

al-fatihah

pagi ini aku dikejutkan dengan berita sedih
bila aku tersedar, 1st aku tengok nset aku
then aku terbaca msg yang meyayat hati aku
" abah dah pergi meninggalkan aku selamanya"
terus aku call untuk mendapatkan kepastian
dari teman baik ini.
ternyata pasti.
terus aku sedekahkan al-fatihah,
semoga roh nya dicucuri rahmat.amin.
marilah sama-sama kita sedekahkan al-fatihah.




teman ini diberi nama samaran kecik.
yang kenal, akan tahu lah siapa teman ini
hati ini sangat pilu bila mengenangkan segala-galanya
family ini sudah berada dekat dengan hati.
kemana sahaja family ini akan membawa aku seperti
satu keluarga..

aduhh..tak terkata.
tapi banyak lagi nak dikata.
xpe nanti aku berkata-kata
yang pasti aku perlu berada disana
menemaninya.

2 comments:

  1. actually da sebulan lebih koma..
    tbe2 dapt skit barah otak stage 4..

    cuba baca ni..

    http://raihanahhanis.blogspot.com/2010/05/salam-sume.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...