Tuesday, June 15, 2010

makan hati


kenkadang makan dalam jugak aku dengan
broadband ini kan..
kalo nak bukak dashboard tu......
mau tunggu bere "jaammm"
boleh anggiinn laahh satu badan..
ape lagi facebokk!
sejak-sejak ini aku da xleh nak main game dah
sian game-game aku. xterjaga.
tah pehal tah..
nak bukak web GB pun..
cam harraammm
peerrhhh..
line punyee pasal lah ini!

ke laptop aku ni prob??
mungkin kah?

TIDAAKKKKKK!
SAKIT HATI!KECIK HATI!MAKAN HATI!


hahahaa(sengal ko ni malam ni)

mujur g google muka ni dapat, hahaha


(p/s -tetibe teringat, teman baik aku minat tazmanian ni)
adduhh-adduuhh.

3 comments:

  1. i know who! dh la qira.. jom la lpk gmbak.. dh lme xjmpa qira dan kawan2..

    ReplyDelete
  2. hey yunk..nape tension ni? pakai line apa yg susah sangat nk dpt line tu??? hehehhe...sabaq banyak2

    ReplyDelete
  3. anonymous - huh?
    taw ape?

    gyena - pa ke lagii line yang rase nye hebat lah jugak .CELCOM..teeettt
    hahaha..

    da abes sabar da ni
    ;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...