Thursday, June 10, 2010

shopping online

peerrh..aku da macam tertarik-tarik lak
dengan shooping online ni
tapi aku langsung tak pernah try
tah ape pasal aku pun tak tahu
best ke?
ok ke?
nanti barang sampai sama ke seperti yang digambarkan?

ntoohhh..bermain-main di fikiran..korang penah try?
gila banyak aku jumpa link shopping nih..
tengok punya tengok
pun da naik ngantokk..
waaaarhgg (nguap)
beli tak gak.

nganttoookk laahh
cam ne nk pilih dengan betul..kan? kan?

nanti beli buat tak puas ti je buat pe?
lagipun tak penah try kan..
daaaaadaaa
nite-nite
selamat lelap
selamat tido(zzzzzzzzzzz)

choopp!!!

okeh ke ni huh? kaler ape menarik?







tetibe cam tak lawa lak kasut ni.
komen laa..korang..

4 comments:

  1. puteh lawa..huhu..aku shopping jek on9..stakat nie yg penah hampeh sbb belikan baju ntok encik boyfie..tgk model 2 pakai mcm muat2 jek..bdn model 2 pn kecik mcm dye gak..sekali dye pakai besar bapak..last2 bwat baju tydo..hampeh..dh la baju kapel..hukhuk..

    ReplyDelete
  2. aku pun cm mint kaler putih..
    tapi ttbe nampak coklet cm vintage sket..hehee..

    mahal xko beli? selalu ko beli kat mne? link kan kat aku..

    ReplyDelete
  3. aku beli kt fesbuk jek..skrg ngah nk try kt eclothez..tp blom jmpe yg bkenan di hati..ahaa..

    ReplyDelete
  4. aku jumpa mcm2..
    lagi2..yang saiz plus2 ni.
    ahahah...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...