Tuesday, April 27, 2010

mood ; HOLIDAY ;))


Assalamualaikum semua,
Hey guys..
actually saje je nk share aku g
mengRELAXkan diri bersama-sama MyLuvlyMum..
hehe..

Waktu tu hanya aku dengan mak je..wah, indahnye aku rasa..
baru-baru ni je..last week.
sebab kak intan nak mak rest puas2..
anyah pun xder time ni..g kelantan, azie konvo bersama-sama maklang sekeluarga..
so tinggal lah kami berduaan..huhu..
aku pun xmo kelua g mane2 hari turh..so,
walaupun dekat je..tp its fun ;))
bila aku relax ngan mak je..hehe
tempat ni actualy xjauh pun dari rumah aku.
tapi tempat ni..sungguh tenang dan menarik untuk bercuti.
;) ni lah tempat nye, NILAI SPRINGS...hehe..
xjauh dari dengkil, bagan lalang, nilai, and putrajaya semestinye. haha..
















Ini lah kamar kami berdua.. bia pun sangat simple...but.
selesa untuk menidurkan diri..huhu..


Pemandangan dari bilik kami yang menghadap
kelab golf and swimming pool..

Actually aku da pergi da tempat ni before ni.. but g lagi.. tak tahu la pe yang tertarik sangat.. maybe this place cool sgt.. pagi ahad turh.. aku g breakfast ngan mak.. walaupun mak xlarat sangat nk jalan.. tapi aku bwak gak...sebb makann ni sedap2.. boley tahan laa. mak gelak aku amek banyak kali..hahahah ( da mmg adat kot) makanan lak ley tahan.. layaannn~ if korang nk berelax2..ley layan tempat ni..

3 comments:

  1. weh..cam bez jek tmpt nie..harga camane..??

    ReplyDelete
  2. harga eh?
    xtaw lah nk gtaw cm ner..
    heheh..
    standart asenye..
    huuhuu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...