Thursday, February 3, 2011

Movie, Movie, & Movie



Assalamualikum! W.B.T
heeeee ;DD
da lama tak buat entry panjang-panjang.
al-maklumlah aku ni asyik lost connection je.
huhu. . . so, aku kurang idea, asyik ke sana-sini je jenguk bloggers yang ada.
kot-kot ley dapat ideakan.

TUP TUP TUP
heehhee

aku terpikir aku ada agak la.agak, agak banyak laa
collection MOVIE ini. . yang update pun ada tau. (promote lak tu)
biaselah. student kan. ley share-share cite.
sume dah ada tinggal copy n paste masuk dalam external hardisk.
senang cite.

tapi aku cam nak share dengan korang. tapi tak tahu camne.

heeee, almaklum lagi. aku still BEGINNER dalam dunia blog ni . .huhu
nak makin kad pun still beginner (tetibe). hahah

hurm, ada sape-sape pandai tak nak ajar?
ley laa..please.
ley laa. ;D



p/s - comel kan gambar ni? heee ;D

lots of love,

2 comments:

  1. abg xde r pandai sgt
    tp leh la tunjuk ajar sikit2
    hek3

    ReplyDelete
  2. wah, abang da expert!! ley ajar adek yang beginner ni!...tolong laa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...